Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Tepat apa itu Maggi?

Bermula di Switzerland dan menetap di Malaysia setelah berdikari, Maggi lebih disukai untuk produk makanan yang digemari oleh rakyat Malaysia, termasuk mi cepat dan perasa. Pencapaian kami adalah menghasilkan Rare metal ke Hadiah Putra Manufacturer 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia suka menggunakan Maggi sebagai barang dan produk makanan halal, menjadikan penyediaan resepi kuah kacang mudah.

Produk Dari Maggi

Item Maggi kegemaran menggabungkan mi segera yang dijual dalam beberapa perisa seperti ayam dan kari. Kami juga mempunyai sos tiram dan sos cili yang banyak digunakan sebagai perasa atau bahkan untuk meningkatkan rasa makanan. Bungkusan perasa kami seperti ayam dan kiub daging juga menjadikan memasak makanan tanpa masalah. Campuran dan spageti cepat kami adalah bahawa anda dapat menyediakan makanan siap dengan cepat.

Resipi Pergi Anda

Pelbagai hidangan disediakan agar anda dapat dibuat dengan mudah menggunakan barang Maggi. Sekiranya anda mencari hidangan unggas, rendang ayam kami tidak sukar untuk dibuat dengan rempah CukupRasa. Kami mempunyai hidangan dengan pelbagai daging. Contohnya, resipi daging lembu dan brokoli kami dibuat dengan enak menggunakan sepakan dari pengasam tiram anda.

Maggi MY

Sediakan makanan Sekarang Dengan Maggi

Dengan menggunakan CukupRasa kami, anda boleh membuat hidangan nasi yang enak dan cepat lega, seperti menu goreng Cina kami. Di samping itu, ada resipi untuk ikan, termasuk formula udang kami yang diselitkan dalam rasa panas dan pedas serta masam dari MAGGI Tomyum Mixture. Sekiranya anda ingin membuat hidangan yang lebih sihat untuk orang yang disayangi, kami mempunyai hidangan sayuran seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Rasakan Seluruh Dunia Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh pelosok dunia dengan barangan Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi lazat barat seperti meatloaf dan rasa dari Timur anda seperti ladu domba dan ayam kung pao. Hidangan dada ayam teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk mendapatkan hidangan Jepun yang cepat, dan makanan Arab, termasuk nasi Arab unggas, yang dibuat menggunakan kiub inventori Maggi.

Karya Khas dengan Maggi

Maggi disukai di seluruh dunia bahawa orang-orang di beberapa bahagian di seluruh dunia menggunakan barang-barang kami secara kreatif untuk pencuci mulut. Kheer, makanan tradisional India dengan puding beras dengan susu, terus dibuat dari mi dari mi segera Maggi selama 2 minit. Barang dagangan kami juga telah disertakan dalam resipi makanan, termasuk keripik kentang, oleh koki rumah.

Petua Berguna dari Maggi

Kami menyajikan kepada anda tutorial yang anda boleh memasak dengan cekap untuk membantu memanfaatkan masa anda dengan keluarga di rumah dengan lebih baik. Maggi mempunyai tutorial untuk mencari set yang tepat untuk spageti anda, menggoreng makanan laut dengan mahir, atau membuat makanan dengan cara untuk menjimatkan wang, masa, dan kesihatan keseluruhan yang anda hasilkan. Belajar untuk menguraikan rumah anda dari kami untuk memastikan anda mengoptimumkan bahawa anda menyediakan tempat makanan di rumah anda sendiri.

Memilih Maggi

Untuk menyediakan makanan dengan mudah dan cepat, jadikan Maggi sebagai barang pilihan anda sekarang. Barangan Maggi dapat menjumlahkan banyak resipi kualiti makanan dengan fleksibel untuk membuat makanan dengan barang-barang yang sudah siap di kawasan memasak anda. Pilihan resepi kuah kacang berkualiti kami juga dapat membantu anda mendapatkan idea untuk membuat pelbagai makanan dengan mudah apabila anda tidak benar-benar tahu apa yang harus dimasak sehari.